Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

sales03@newgaopin.com

86--13632948614

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd
HomeTala FouSuesueina o le ala o le faʻapipiʻiina o le mutia i le eleele

Suesueina o le ala o le faʻapipiʻiina o le mutia i le eleele

2023-12-05
A oʻo mai i le suia o lau avanoa i fafo, mutia o laufanua o loʻo iai o se vai e faʻasaoina ma meatotino-faʻalauteleina isi filifiliga i le mutia masani. Ae peitai, o le manuia faʻapipiʻiina o le mutia o le eleele i le eleele e manaʻomia ai tapenaga ma usitaʻi i se seti o laasaga faʻapitoa. O le gacci o loʻo iinei e taʻitaʻiina ai oe i mea taua mo le faʻaofuina o le faʻafafa i totonu o le eleele i totonu o le eleele.
DIY Install Artificial Grass
E mafai ona ou faʻapipiʻi le mutia i luga o le mutia masani?

O le tali o le leai se tumau. O le ki i le manuia o le mutia mutia mutia faʻapipiʻi e aofia ai le aveeseina o le mutia laufanua ma soʻo se mea o loʻo tupu. O le faavae saʻo e taua ae e te leʻi faia le turcric ma le eleele. O le taumafai e faʻapipiʻi le Starecrical Stare Free i luga o le mutia pamu e mafai ona iʻu ai i le le mautonu ma le le lelei luga, o loʻo agaʻi atu i le faʻaleagaina. O le i ai o le faʻaititia o le mutia i lalo o le turf e mafai ona mafua ai faʻafitauli e pei o le faʻapipiʻiina o le tua, siitia, magoto, poʻo le faʻamamaina o le susu.

Faʻafefea ona faʻataʻavaleina le ata tifaga i luga o le eleele

A o le faʻataʻapeʻapegaina o le mutia i totonu o le eleele e le soona faigata le faʻagasologa, e manaʻomia le tele o avanoa e mautinoa ai le faʻapipiʻi.

Laasaga 1: Faʻaputuputu au mea faigaluega

Mo le faʻapipiʻi, o le ae manaʻomia ni meafaigaluega faʻapitoa, e aofia ai:

- sod cutter, hoe, pe suo
- rake
- plate compictor pe mamafa le drum sword
- Bow Rake
- aoga aoga

Totogiina se tagata agavaa e ono fautuaina mo vaega tele, faia le faʻagasologa sili ona lelei.

Laasaga 2: Aveese le topsol

Faʻaaoga se sod syster, he, poʻo le suo e tipi ese le mutia, sod, ma le le faia o laʻau mai itu o le vao. Mautinoa le aveeseina o papa tetele po o aʻa, ma tuʻu le so'd tipi i le 2-3 inisi (pe oʻo i le 4 inisi i le malulu o le tau o le tau o le malulu o le tau)

Laasaga 3: Vasega le laualuga

Ina ua maeʻa le topsoil aveese, togi vaega o le talosaga e faʻaaoga ai se aveʻe. O le vai mama i lalo o le faʻavasegaina o vaega, ma mafaufau e faʻaaoga se ipu faʻapitoa poʻo se vaivaiga o le kesi e le tasi le palapala. Ausia le 80-90% fetuutuufauga mo le sili ona lelei tali.

Laasaga 4: Faavae Talosaga

Faʻaoga le mea tusi faʻavae e tusa ai ma le vaega o loʻo saunia. E masani lava, 1 Ton o Rock Backs Covers 100 SQ FT o le InforeMocial Turf Yard ma le 2 "faavae. Fetuunai le tele o le rocks protos.

O le a le faavae sili ona lelei mo le mutia o le mutia?

Mo le tele o le faʻalavelave o le turf faʻapipiʻi, o le faʻavae fautuaina o le ¾ "i ¼ O lenei mea e maua ai le alavai ma le maualuga maualuga, mafai ona ala aʻe i luga o le 30 inisi le vai i le itula. E mafai e le loloto o le loloto e faʻatatau i luga o le tau, ma le 4 "o le faʻamatalaga autu.

Tulaga & fetaui lelei le faavae

Faʻaaogaina o se SD Sworler, Plate Communictor, poʻo le lima pito i luga, fetaui lelei le bandrove o le mea lelei e fatu ai se lamolemole ma le malosi atoa. Susu i lalo o le eria i taimi o le paluga o fesoasoani i le ausiaina o taunuʻuga manaʻomia.
artificial grass dress your yard
Ou te manaʻomia lalo ifo mo le mutia o le mutia?

A o le manaʻomia, o nisi talosaga penefiti mai nisi o le tur i lalo ifo:

- Pudded i lalo mo taʻaloga fanua poʻo le Turf i luga o sima
- alavai i lalo o le taualuga mo taualuga, vao ma le leaga o alavai, pe i totonu o tagata
- Weed Barriers mo laufanua o le alatele i le Wed Grand Malosiaga

Laasaga 5: Saunia le turf

Faʻasolosolo le tursicial Turf i tafatafa o le faʻapipiʻi vaega aʻo faʻatali mo le faʻavae mea e mago ai. Mautinoa o le Turf e taoto i le galue i le galue i fafo atu o se mishapen nofoaga muamua.

Laasaga 6: Tuu le Turf

Faʻasolo le vaega o le Turf ma le fesoasoani a se isi tagata, siʻi ma tuʻu i le faʻavae. Aloese mai le tosoina o le Turf e puipuia ai se le mautonu luga.

Laasaga 7: Tipi le turf

Faʻaaoga se naifi aoga e tipiina ai panels o le turf i lalo pe a manaʻomia. Ia toe tipiina ma se faʻasologa o le puʻupuʻu tipiina i luga o le umi, faʻamautinoaina le lua laupapa e latalata e aunoa ma le paʻi atu.

Laasaga 8: Faʻapipiʻi le Turf

Gagau o pito o pito i tua o panela i tua, faʻaaoga mea faʻapitoa a le afu o loʻo faʻamamaina mea i luga o le faʻavae, ma faʻaaoga le faʻapipiʻi e malu ai le turf pito. Mamafa i lalo o le umi o le sāʻi pe faʻaaoga se avega mamafa mo taunuʻuga lelei.

Laasaga 9: Fufulu le turf fiber

Fufulu le turf fibers faʻaaogaina se pa puipui o le boum, tua o se rake, poʻo le kapeta pupuʻu. O lenei laasaga e fesoasoani ia tumau ie mama.

Laasaga 10: Faasalalau le uni

A faʻapena foi mea o le afu, pei o le paʻepaʻe paʻu paʻu poʻo le oneone siliva siliva, i luga o le atoa itu. Fufulu pe faʻatapulaina le turf i le va o talosaga e maua ai ni talosaga, toe fai seia maeʻa le tulaga manaʻomia.

Sili atu le taimi o le tausaga e taoto ai Turf

O le taimi sili ona lelei e taoto ai le turf i le taimi o le mafanafana ma le matutu tau, masani i le tautotogo ma le taumafanafana. O se vevela latalata i le 60 tikeri Fahrenheit ma luga e sili ona lelei mo le ausiaina o le sili ona lelei iuga.
artificial grass
Alu i lau malaga i se lish ma le maualalo-tausiga avanoa i fafo atu i le mafaufau i mea e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le eleele. Gagaci o loʻo maua ai malamalamaaga taua ma taʻiala mo le manuia o le tufuga.

O fesoʻotaʻiga i totonu: O le Haugby fanua fanua, o le mutia laufanua o le mutia, tapolo laʻei, tapolo fale puipui
HomeTala FouSuesueina o le ala o le faʻapipiʻiina o le mutia i le eleele

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu