Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

sales03@newgaopin.com

86--13632948614

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd
HomeTala FouFaasaoina o lau ata tifaga mutia: pito i luga 3 togafiti e aloese ai mai le liusuavai mataupu

Faasaoina o lau ata tifaga mutia: pito i luga 3 togafiti e aloese ai mai le liusuavai mataupu

2023-11-16

I le alu atu i luga o se mutia fanua faʻapipiʻi poloketi, a le o se mea i totonu poʻo fafo, e faia se suiga ofoofogia. Ma le sefulu tausaga o le poto masani i le mucci ma le mutia, matou te malamalama i auala e mafai ai ona afaina ai le le fiafia i ai o lou mutia mu. O iinei, matou te faasoaina atu fesoasoani taua ina ia mautinoa ai lou mutia palu i Pristine tulaga mo tausaga a sau.

fake grass

Malamalama i le La Sun ma le liusuavai

Ae le i faʻataʻitaʻia le puipuia o fua, e taua le malamalama i mea taua e masani ona faʻaalia i le La Sun ma le faʻafitauli o le liusuavai. O luga e pei o le tele o le tioata faʻamalama, moli uʻamea, paʻepaʻe vinyl po o alminunis pa, ma faʻata e mafai ona mafaufau i le la mumū. O lenei atagia le liusuavai e mafai ona oʻo atu ai i le vevela o le vevela, e ono oʻo atu ai i le 175-200 , mafua ai le mumū mumū.

Luga 3 fesoasoani e puipuia ai le mutia ata

Fautuaga # 1: Tautua Vinyl pa

Afai o le Vonyl pa na siomia ai le faʻapipiʻiina o vaega ma saofaga e atagia ai le liusuavai, o se tali faigofie o le tuua o ni nai suiga o le togavao. O lenei toe faʻaleleia o le la o le la i le eleele, mea teuteu maʻa, poʻo le mulch nai lo le tuʻusaʻo i luga o le synthetic ma saʻo ma saʻo

Fautuaga # 2: OPTING MO LE NYLON ORSU

Pe a feagai ma le faʻaaogaina o le tele o le le-le-le-le-opramedilem i luga o faamalama poʻo faitotoʻa, mafaufau faʻapipiʻi le synthetic numnulon i le nuu lata ane. Nylon vao o le vao o se maualuga o le faaluaina pe a faatusatusa atu i poViewyyne mutia, mautinoa le mautu i le vevela. A o le sili atu ona pipili, o le tupe teufaafaigaluegaina o le maualuga o le vevela mai le soar o le a le taitaiina e le toe liusuavai. Diamond Docunity Mumu e ofo atu Nylon Wall filifiliga e ala i ni poloaiga faapitoa.

Fautuaga # 3: Faʻataunuʻuina Anti-atagia fua faatatau

Mo i latou ua le mautonu e filifili mo le mumpelon mutia ona o paketi o paketi, e atagia ai le ata tifaga po o faitotoa o se fofo. O lenei ata e faʻaititia i fafo mai le faʻafanua i luga o le fanua mutia ma e toetoe lava le le talafeagai. I se isi mea, mafaufau Shade o lo o mumu, nasquito net-pei o le meshes, mafaufau lanu, po o le au totoga e atagia mai ai le faauigaina o lamatiaga.

artificial grass

Faʻamaoniga: Faʻasaina le umi o le mutia laufanua

I le faaiuga, o faiga sao e mafai ona puipuia lau ata faamuta mai le faʻatupuina o le liusuavai faʻafitauli. E ala i le faʻailoaina o elemene faʻapitoa o loʻo i ai i le La Sun Regigement ma vaetamaina o fautuaga fautuaina, e mafai ona e fiafia i le matagofie o le palu.

Inter sootaga: Tennis fanua fanua mutia Lata o le Baseball Manua Galue Goff fanua fanua mutia

HomeTala FouFaasaoina o lau ata tifaga mutia: pito i luga 3 togafiti e aloese ai mai le liusuavai mataupu

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu