Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

sales03@newgaopin.com

86--13632948614

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd
HomeTala FouO le tuʻuina atu o le toʻilalo o le Destacrial Turf: O le a le umi e mafai ona e mafaufauina e tumau ai?

O le tuʻuina atu o le toʻilalo o le Destacrial Turf: O le a le umi e mafai ona e mafaufauina e tumau ai?

2023-12-05
Ua ou alu i aso o le mutia o le mutia na o le faʻatapulaʻaina o taʻaloga o taʻaloga. Ua ia suia ma le manino i laufanua o laufanua ma pisinisi o pisinisi i le isi itu o Amerika. O le evolusione o Arremicrion Turf na ofoofogia, o le manumalo ai lea o le stigma o le foliga o le "pepelo" ma alualu i luma i tekinolosi, mafua ai oloa o le vao. O le fesili i le mafaufau o tagata uma: O le a le umi e mafai ai e le Turf ona tumau?

O le tumau o le mutia mutia ua avea ma se tasi o le sili ona faʻatosina ai foliga. O le a le lelei o le are-inforedinarmental o le vao o le matagofie o le 15-20 tausaga. O lenei tulaga fiafia, faʻatasi ai ma lona malosi faʻaʻainei i lavalava ma loimata, ma faʻaititia manaʻoga, faʻamatala le faʻatuputumoʻoa o tagata e ona tagata faigaluega i totonu o latou tagata ua ulufale atu i totonu o aiga.
domestic artificial grass
Malamalama i le tau o le mutia o le mutia

A mafaufau loloto le faʻapipiʻi o se fanua o se fanua o le fanua, o le tau e le mafai ona mafaufauina se iloiloga tele. E mafai e le Upfront Techence e mafai ona sisiva mata, ae e taua tele le iloa o lenei tupe alu e totogi ai le taimi. O le lava o le le fiafia o le Arcredal Turver Translates i totonu o teuga tupe i luga o le alualu i luma ma le tausiga faatusatusa i le sologa lelei ma mutia. E le o se lelei mea tautupe; O le taimi e faʻaolaina mai aʻoaʻoga tausiga faʻaleleia faaopoopo se isi vaega o le apili.

A o nisi o le faʻasaina o le turf yows mimilo i le olaga tele o le 20 tausaga, o isi e ono tumau i le itiiti ifo o le 8 tausaga. O le fesuisuiai i le le fiafia e mafai ona mafua ai le tele o mea:

Lelei o mea: opting mo le maualuga-tulaga turf e mautinoa ai sili atu le fiafia. Teu i luga-tir-tier starf e mafai ona suia le vevela o le vevela ma le la e sili ona leaga, aemaise lava i itulagi o loo tupu.

Faʻapea o le faʻapipiʻiina: E ui lava o se faiga tifaga e foliga mai o le faʻaosooso, tomai faʻapitoa e taua. O le faʻapipiʻiina ole saʻo e mafai ona oʻo atu i le le faʻamaonigia o fuʻa, faʻalogo i faʻalavelave, ma le faʻavaivai, fetufaʻaiga o le tuʻia o le Turf.

E masani ona manaʻomia e le turkepp: A o le staretal starf e masani ona manaʻomia le tele o le tausiga, o taimi uma o taimi i taimi o feololo e aʻoaʻoina. O le rinsging off Debiris ma fagafao Sound Ressage fesoasoani puipuia le pisia ma le le fiafia o manogi.

O le ofuina ma le loimata: O le lelei o oloa Stud e mafai ona tumau i le mamafa o le faʻaaogaina, ma le fetuutuunai e faʻatatau i taimi nei timu poʻo ni sapalai e aunoa ma le sui atoa.
artificial turf
Aisea e umi ai le mutia i le mutia?

O le lava le lava faʻalumaina o le mutia vao e mafai ona faʻaalia i mea o loʻo faʻaogaina ma le le fiafia i le fausiaina o faʻagasologa. O le synthetic e masani ona aofia ai polypropylene, polythylene, ma Nylon. O le a le mutia o mutia, e masani ona faia i Nylon poʻo Polythylene, o loʻo i ai se tau o gaioiga ma le DYES ma UV-Tetee Prevenis. Nylon blades e atagia mai ai e maua ai le moni foliga.

Polypropylene fesoasoani i le ESCH SKANE, saunia le tele o aluga ma lagolago. O Blades ma lena, e faʻapipiʻi ma le saogalemu i le pito i tua e faʻaaoga ai masini faʻapitoa, mautinoa le tumau o le fuimu. O lenei faʻapotopotoga atoa o loʻo faʻapipiʻiina i le tele o taimi, e masani ona faʻaleaogaina mai polyester vai poʻo le paʻu

O mea ia e filifilia mo a latou teteʻe atu i le faʻavavevave o lalo o ituaiga eseese ma mamafa faʻaaoga. Latou te faʻaalia le pisia ma mou atu le tetee a o le le tumau o le tau o le tau o le tau. O le ituaiga o le aʻi faʻaaogaina, pei o oneone, Alecoon fefiloi, poʻo le pea iliili, e taʻalo foʻi se suiga faʻafuaseʻi e ala i le taofia o le vevela o le nofoaga.

O le exef thect, Storfóacrial Art Endeped e ala i le faʻaaogaina o mea alofa, le faiga faʻasolitulafono, ma mea faʻapitoa vailaʻau. UV Stabilization ma le vai o le vai puipuia puipuia mai le faʻaleagaina mai le elemene, faʻamautinoaina o le turf tausipogi lona lanu ma le tino i le taimi.

Mafaufau i se fanua faapelepele? Tulaga ma le puleaina

E pei lava o soʻo se faʻaiuga, openting mo se laufanua o le vao e sau ma lona seti o mea leaga ma agavaʻa. Tatou vaevae mea lelei ma le leaga e fesoʻotaʻi ma synthentic sod:

Faamatalaga:

Leai se mea e leai se tausiga: O taimi o le rayal raking ma le fufuluina o mum mutia e sili atu le galue-aoga nai lo le vaiaso vaiaso e fesoʻotaʻi ma mutia masani.

Tau-aoga: armporial vao e masani ona totogi mo latou lava i ni nai tausaga, ofoina atu sa sefeina le sefeina i le tausiga ma fafiemu tau.

Osegreen astthetics: Fiafia i le masani ona lio lanumeamata vao e aunoa ma le popole i lanu enaena pe oti i le tausaga atoa.

O loʻo foia ai i mataupu o alavai: A o le Sportterial Prof, o loʻo tetee pea i le vai, ma e fesoʻotaʻi ma le alavai i le taimi o faʻapipiʻi, aveesea popolega e uiga i le tu ai le vai.

Punaoa faʻasaoina: I tafatafa o itulagi Faʻafiafia vai Vaitaimi, o fanua o le amoina o le manaʻomia o le manaʻomia o le suavai masani.

Le oona ma le leai o le alergonic: Lelei mo aiga ma tamaiti, fagafao, poʻo tagata taʻitoʻatasi ma mutia a le eleele, o le turrgy e maua ai se isi nofoaga saogalemu ma serrgy.

Leaga:

Taua nai lo le natura: o le mutia fatufatu o le hend o le vevela sili atu nai lo le mutia moni, ma le ituaiga o le angill faaaogaina i le vevela.

Odoor fausia-Up: O ni mea se fiafia e mafai ona taofi le manogi pe a fai e le vave ona faʻamamaina, manaʻomia le tausiga o le manogi.

Faʻamaoniga: O le mea mulimuli a le Faʻasao o Faʻasao

I le mafaufau i le faatopeʻapeʻaina o le tufuga o le puipuia, eseʻese itu e mafai ona faia i taʻaloga, aofia ai ma le lelei o mea, faʻapipiʻi, tausiga, ma faʻaaogaina. E ui o le faʻatatau i lona olaga e ono eseese ai, o se mea lelei o le fanua o le arf vao e mafai ona tumau mo le itiiti ifo i le 8-10 tausaga, ma luga-ti-le-luga-tā i luga.

O le faia o le fesuiaiga i se maualuga-lelei sytthetic stars fanua o se filifiliga e sili atu le taua E aofia ai tupe faʻaalu, vailaʻau faʻasaoina, ma le faigofie o se tausiga maualalo ae evergreen i fafo atu avanoa. Pe o loʻo e tulia e le manaʻo mo se mea ola i le tausaga atoa poʻo le faʻamoemoe e faia se sao i le siosiomaga gafataulimaina, arf o le filifiliga faʻamalosi.

Sauni e ulu i luga o lau malaga account? O tagata atamamai i Turf Monsters o loo i ai iinei e fesoasoani! Aapa mai ia i matou e ala i le telefoni poʻo le imeli e amata ai lau suiga o le tur.

Interver sootaga: tapolo fale puipui o le mutia, o le mugby laufanua fanua mutia, tenisi fanua
HomeTala FouO le tuʻuina atu o le toʻilalo o le Destacrial Turf: O le a le umi e mafai ona e mafaufauina e tumau ai?

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu