Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

sales03@newgaopin.com

86--13632948614

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd
HomeTala FouFilifilia o le sili atu o le fou o le faʻatulagaina o ata tifaga

Filifilia o le sili atu o le fou o le faʻatulagaina o ata tifaga

2023-10-11
A faʻatuina ni mutia faʻaululuga, o se vaega matagofie o loʻo filifilia ai le saʻo o nei. Faʻamalosi faiga e taʻalo ai se vaega masani, tautua o ni taofiga mo le faʻavae o le faʻavae ma pei o le tau o le turf o le turc E ui e iai filifiliga eseese e filifili mai ai, e taʻitasi ma lona avanoa ma ni mea ese. O lenei, o le a matou suʻesuʻeina le ono ituaiga o faiga e fesoasoani ia te oe e filifili poʻo le a le mea e sili ona fetaui ma lau tusi talosaga ma paketi.
artificial grass price
1. O le faʻamalosiina o le suʻega

Tulaga: O Timber o se tau aoga ma faigofie e faʻapipiʻi ai mea e faʻapipiʻi ai. E ofoina atu se malu malu e tau ai ai lau mutia laufanua ma mafai ona masani i au manaʻoga faʻapitoa.
Leaga: O le Timber e mafai ona suia i le taimi o le taimi, ma le faʻamoemoe o le olaga o le 10 tausaga.

2. Fuafuaina palasitika palasitika

Pros: o le Pressiticate palasitika laupala e faʻasoaina le faigofie o le faʻapipiʻiina ma tulaga masani o le laupapa ae o le tele o le olaga ma le tetee. Tele tagata gaosi oloa e ofoina atu i le 25 tausaga faamaonia.
Le lelei: O loʻo i ai le faʻatapulaʻaina o palasitika o loʻo taugata, e masani ona tolu i le fa taimi le tau o togafiti togafiti.

3. Omiga ma le 'au

Pros: O le Waterpers e avea o ni mea talafeagai pito o le taofiga ma mafai ona faʻaaogaina mo le taofiina o le faʻamatalaga faʻavae mea. Latou te faaopoopoina foi le silasila fiafia i lau togalaau.
Leaga: O togi o pito o ofu moe e tatau ona togafitia e puipuia ai pala. A o le a le moe tamaiti, o le a iʻu lava ina faʻaleagaina.

4. Steel edging

Pros: Steel oteina ofoina atu se faʻalauteleina o le siʻitia o le siʻitia o loʻo faʻatusatusa i laupapa. E faigofie ona faʻapipiʻi ma mafai ona mamanuina e fausia ai curves.
Leaga: O le tau o le Steel edging o loʻo i luga o le palu ma le faʻapitoa palasitika, faʻafaigofie. Puipuia o le mutia ma uaea uamea e mafai ona luʻiina, ma e ono manaʻomia ni au mea uma.

5. paluga

Pros: o pito o le pala, e pei o le poloka poʻo le piliki paluga i le itu o loʻo iai, poʻo se mea o iai, e mafai ona taofia le lautele faʻavae mea.
Leaga: E le mafai ona e puipuia le mutia i le palu. Atonu e manaʻomia ona e faʻaaogaina uʻu palu e te punitia, poʻo se isi metotia, pei o le faʻapipiʻi.

6. Correte Canve Boards

Pros: A o le tamoʻeina lau laufanua i le pa o le pa, e mafai ona e faʻaogaina ni sima o loʻo iai o loʻo iai nei.
Le lelei: O lenei filifiliga e ono avea atili ai le lumanaʻi o le itu, ma e ono le faʻamamaina le mutia lelei o isi faiga o le faʻalauteleina.
Artificial grass UK
Faaiuga

Filifilia o le saʻo o le sauniaina o le faʻatulagaina o lau ata o le fanua, e faʻalagolago i mea eseese, e aofia ai lau paketi ma faʻamoemoega faʻaaogaina. O le palasitika palasitika o le lelei o se filifiliga lelei mo lona tumau, a o togafiti ai le faʻataʻitaʻiga o loʻo ofoina atu se tau aoga. O le Wateropers ma Swels e talafeagai e talafeagai mo i latou e te naunau e teu tupe. O loʻo lelei galuega mo le faʻasolitulafono o le vae ma le vae o le vae o le vae, a o alarrete cattew o le filifiliga o se filifiliga i le togalaʻau.

A iai ni au fesili e uiga i le filifilia o le itu taumatau o le taofiofi mo lau ata tifaga poʻo le manaʻomia nisi fautuaga, faʻamolemole aua le musu e tuua se manatu i lalo. Ua matou i ai iinei e fesoasoani ia te oe i le faia o le sili filifiliga mo lau poloketi. Faafetai mo le faitau!
HomeTala FouFilifilia o le sili atu o le fou o le faʻatulagaina o ata tifaga

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu