Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

sales03@newgaopin.com

86--13632948614

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd
HomeTala FouSaili le pito i luga o le 10 lelei o le pito i tua o le turty

Saili le pito i luga o le 10 lelei o le pito i tua o le turty

2023-10-11
O e mafaufau e faʻaopoopoina se tursicial Turf tuu le lanumeamata i lau tuafale? O le a e fiafia e aʻoaʻo e iai se tamaoaiga tele e fesoʻotaʻi ma lenei filifiliga. Pe o oe o se tagata fai faʻafiafiaina poʻo le manaʻo e avea o se pro, o se mea fou lava e ofoina atu e sili atu le lelei ma le le mafai ai faʻataʻitaʻiga i le fale. Sei o tatou toʻesea i le mea na faʻapipiʻi ai se turcredinad Turf Backyard o le Green o le Green o se filifiliga matagofie.
artificial grass price
1. Silagi lau puʻupuʻu taʻaloga:
Afai o loʻo e naunau e faʻaleleia lau tapolo tomai, mafaufau e faʻapipiʻi se turcordal Turf tuu le lanumeamata. O loʻo ofoina atu se auala e mafai ai ona oʻo i luga o lau taʻaloga puʻupuʻu. O le maualuga-lelei le turthetic turf e maua ai le faia faifai pea i luga o le tausaga-faʻataʻamilosaga ma manaʻomia le faʻaititia o le tausiga faʻatusatusa i laufanua. Faʻataʻitaʻia au mea na tuu ai, chIPPili, ma o tomai masani-taʻaloga avea ma faʻalavelave-saoloto ma le tua o le pito i tua.

2. Seti taimi ma tupe:
Fai ni tala lelei e utaina ai au tapolo kalapu, sa nofo i le auala i auala, ma totogi o pili a Greens i le tapolo. O se tufuga a le turf tuu le lanumeamata i lou tuafale e ave ese ai nei faalavelave. O le ae sefeina le taimi, tupe i luga o kesi, ma le laititi o le simeleni. Ma le maualalo o le tausiga ma le tumau, o se tau talafeagai e faʻataʻitaʻi tapolo i lou faigofie.

3. Atoatoa Atoatoa:
O le Startsocial Arf Station Greens e masani ona le mautonu, faʻatagaina oe e filifili le tele, foliga, tino, ma lanu e fetaui ma au mea fiafia. E mafai ona e fatuina se ata ma faʻafanua fesuiaiga, faʻapuna, nofoaga ma sui o pu. Faapatinoina lau ata lanumeamata e fetaui ma lau vaʻai ma le taʻaloga taʻalo.

4. Aiga-faauo:
O le mea e maua ai e Greenter Shicturan Sheent Greens i se tausiga maualalo, ma tumau, ma mea moni mo le fiafia o aiga. E atoatoa mo le aʻoaʻoina tapolo a le Talfis i lau fanau poʻo le luʻiina o lau paʻaga i se taʻaloga uo. E leai se vai, vailaʻau, poʻo le le gaoia, e manaʻomia, o le eco-faauo ma aiga-faauo.

5. maualalo le tausiga:
E le pei o le mutia laufanua, e manaʻomia e le Arfecral Stant le tele o le tausiga. O se vave salu ma se mea e faʻapipiʻi ai poʻo le lau poʻo le lau o lau Fai le faatofa i le moaina, fealofani ma vai. O se mea e masani ai le auala i le tausiga o se mea manaia.

6. Faʻateleina meatotino taua:
Faʻatupuina o le Faʻaputuga Faʻamalolo Green Faʻalauteleina lau mea totino. O lenei faʻaopopoga lea e le gata ona aoga ae e aulelei foi, o le a ma le aoga tupe teufaafaigaluega. E fausia ai se nofoaga faafiafiaga i fafo o loʻo aʻafia ai tagata faʻatau e mafai ona tuuina atu le fiafia mo oe.

7. Asthetics:
O le faʻasafonoga a le nuʻu na iloa ai Greenes mo a latou apili faʻapitoa. E mafai ona latou masani ai e faʻaleleia le le mautonu ma lau laufanua, faʻaopopoina se paʻi foliga i lau fanua. O le matagofie o le taufaʻamataʻu e faʻaleleia atili ai lau meatotino aofaʻi o le lalelei.

8. Faafiafiaga:
Talimalo i se Faaputuputu? O se tagata faatufugaga o le turf tuu le lanumeamata faaopoopoina se tulaga ese ma malie e faʻafiafiaina ai au malo. Luiʻu au uo ma aiga i se taʻaloga faauo o tapolo a o fiafia i koko ma meaʻai meaʻai. O se auala sili e faʻatupuina ai faʻamanatuga o faʻamanatuga ma fiafia i malo.

9. Eco-faauo:
O le Stassicarcarcoacal Staf Stance Greens o loʻo sili atu ona ofi-faʻaipoipo nai lo le tuʻufaʻatasia o mutia matagofie. Latou te manaʻomia se vaivaiga, ma feomeligiina, po o le susuga, faʻaititia ai lo latou aʻafiaga o le siʻosiʻomaga. O le ae tuleia i lalo o lau kapoti vae e ala i le faia o tapolo i le fale.

10. Nofoa ma Le Leaga:
O le Startsocial Arf tuu Greens e matua tumau ma tumau-tumau. E mafai ona latou oʻo atu i le faʻaaogaina faifai pea ma tumau i tulaga lelei ma le faʻaititia o le tausiga. O lenei taimi umi e mautinoa ai e mafai ona e fiafia i lau mea lanumeamata mo tausaga o sau.
artificial grass price
I le faaiuga, o le turticial Stal Fortyyard o loʻo ofoina atu i ai le tele o lelei o lelei mo tagata taʻalo ma fale teu oloa. Latou te mauaina se faigofie, tau talafeagai, ma le masani ai auala e faʻaleleia ai lau tapolo taʻaloga aʻo faʻaopopo le aoga ma le matagofie i lau meatotino. Pe o loʻo e faʻataʻitaʻia naʻo ia poʻo le faʻafiafiaina o malo, o se tufuga o le Sturcial Standing Green o se sili atu faʻaopopoga faʻaopoopoga i lou tuafale. Aisea la e te faatali ai? Faʻaopopo lau taʻaloga puʻupuʻu i le isi tulaga ma lenei tulaga ofoofogia. Afai o loʻo e manatu e faʻapipiʻi se tasi, talitonuina le poto masani i le GP taʻaloga e aumaia lau vaʻai i le olaga. Matou te faʻapitoa i le faʻatulagaina ma faʻapipiʻi fantastic backyard o loʻo avea ma lanumeamata, e lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi matou mo tali i au fesili pe e talosagaina se upusii fua.

Laina Laina Mumu Faatoaga
Lata o le Baseball Manua Galue
Tennis fanua fanua mutia
HomeTala FouSaili le pito i luga o le 10 lelei o le pito i tua o le turty

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu