Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

sales03@newgaopin.com

86--13632948614

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd
HomeTala FouO fautuaga a le tagata atamamai mo le le mautonu o le afu

O fautuaga a le tagata atamamai mo le le mautonu o le afu

2023-10-11
Faapipiiina le mutia faʻapipiʻi e manaʻomia ai le faʻaaogaina o taimi mo le maeʻa o le faʻapolofesa. O le laasaga lea i le Laʻasaga Taiala e 'ausia ai le lelei o fuʻa:
3D Artificial Grass
1. Ogatasi le mutia: Faʻamalosi ni fasi se lua o le turf, faʻamautinoaina o le auala faʻaputuga e tutusa i fasi uma.

2. Overlap le pito: Sisise i luga o fasi uma e tusa ma le 300mm, fatuina o se pito i luga o le auala o le a auai ai.

3. Saunia le ie: ia mautinoa le leai o se mafuaʻaga, tipi le itiiti ifo o le tolu laina o tufuga mai le pito i luga o le vaega. Ia faaeteete ia aua neʻi e suʻe ni mutia, e pei ona mafai ona tagofia le faʻailoga lelei.

4. Siaki mo le teuteu: Iloilo vavalalata malosi. Afai o le naifi ua tauaofi ma le loloto tele ma na iʻu ai i le ata o mutia mutia, e taua tele i le toe iloiloina o le vaega ua afaina e faʻatumauina ai se mama.

5. Faʻaaoga le alu i luga o le lipine: Faʻamatalaina le taimi o le faʻapipiʻiina o le lipine i le ogatotonu o le Seam. Faʻamautinoa le itu pupula o le lipine o loʻo tu i lalo, aʻo le mea e faʻapipiʻi ai luga. Faʻamautu uma pito o le lipine faʻaaogaina fao pe faʻapipiʻi.

6. Glan ma le Tulaga: Fufulu ma le faʻamaligiina o mutia pito i luga o le tiliva i luga o le tiliva i luga o le tilivaina o vaega, aumai faʻatasi vaega e lua. Tausia se 2 3mm gaps i le va o pito; O le tele o le tino poʻo le lautele avanoa e mafai ona oʻo atu ai i se tagata le atoatoa.

7. Tautua i luga o le faaputuga: Afai o le mutia palu e oʻo atu i le sima o le sima, taʻaʻalo foʻi faʻapea foi ma le mautinoa o se mama, toniga foliga.

8. Faʻaaoga le faʻapipiʻi: Ma se fana a le mastic, faʻaaoga le sua o le faʻapipiʻi i lalo ifo o le pito o le muamua mutia vaega. Ona, faʻaopopoina lona lua o tueafu i le pito i luma i luma o lalo o le pito, sauni e faʻamanatu le fasi lua.

9. Seamambignment: Faʻamalosi le fesoasoani a se fesoasoani e aumaia lemu le faʻailoga faʻatasi. I le taimi o lenei faiga, e taua le mautinoa e leai se mutia mutia, e mafai ai ona afaina ai le le oti o se suavai. Ina ua uma ona auai, o loʻo feagai ma le moli i le amoina o le aufaʻatasiga. Faʻavalogiina taimi i le 0.5m i le taimi o le faʻapipiʻiina e puipuia ai soʻo se vaega o le Seam.
artificial grass wholesaler
E ala i le mulimulitaʻi i laʻasaga poto, e mafai ona e mautinoa o le auai i le ata tifaga o loʻo tupu i se le mautonu, matagofie, ma umi le tumau mo lau faʻapipiʻi.
HomeTala FouO fautuaga a le tagata atamamai mo le le mautonu o le afu

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu