Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

sales03@newgaopin.com

86--13632948614

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd
HomeTala FouSuesueina o le lumanaʻi o Turf Agoll i tua atu o le Crumb Comber

Suesueina o le lumanaʻi o Turf Agoll i tua atu o le Crumb Comber

2023-10-11
O le faʻalauiloaina o Sitic tulaga i le 1960s na faʻailogaina ai se taimi o le eleele i fafo o fafo, faʻafefeteina taʻaloga afeleti ma laufanua o le Iunaite Setete. Faatasi ai ma le faʻaititia o manaʻoga tausia pe a faʻatusatusa i le mutia masani, o nei faiga efausia o loʻo ofoina mai ai se isi mea faʻapitoa ma lelei. Peitaʻi, e pei lava ona alualu i luma tekonolosi talu mai le 1960, e faʻapea foi ona iai le atinaeina o taʻaloga.
artificial grass drain water
I le amataga o aso o le Turf, leai se mea e maua ai le tagata e lagolagoina le turf fibers ma tagata taalo taaalo i luga o le malae. Seʻi oʻo i le aofaʻiga o le oneone faavae na faʻalauiloa mai, mulimuli ane e faʻatupuina le paʻu i le paʻu, lea e sili ona masani ai i aso nei.

E leai ni tuaoi e le mafai ona i ai ni auala O le saili pea e faʻalautele ai faiga faʻapitoa ma latou faʻafiafiaga i luga ole taimi, tagata tomai faʻapitoa e faʻaaoga pea oloa fou fou, fou e faʻaleleia ai le faʻafitauli.

O le tasi vaega o le fiafia tele ma fou o le unill o mea e faʻaaoga i luga o le tupua. Talafaasolopito, "o le paʻu lea o le paʻu lea" o le uluaʻi taimi lenei o le faʻavae lea o le paʻu o sasa, e masani ona maua mai le paʻu uaea. A o aoga-aoga ma faʻaavanoaina avanoa, o loʻo ia te ia, e aofia ai lona vevela i aso vevela, o le manogi o le paʻu e faʻaosofia ai le vevela, ma o le paʻu lelei na gaosia e pei o le vevela.

O le taua o le una i luga o le turn faiga

O le mea o iai i totonu o lau iuga o le iuga, ma e taua tele. O le tusia o le tele o le Orpés o le poto masani, sa matou iai foi ni gaioiga laiti lea o le paʻu o paʻu paʻu mo afeleti fanua, malae taʻalo. Mo tagata faʻatau saʻili se mea na sailia e ese mai i se mea na tupu, matou te ofoina atu filifiliga ma mea ua fausia, agavaʻa ile faʻatulagaina, ma le vevela-faʻaitiitia meatotino.

Aisea o loʻo mafaufau ai Amerika i tua atu o le pamu o le pamu mo taʻaloga ma laufanua

1. Leai se ODOR O ODOR: O lo matou turf infrill filifiliga o loʻo faʻamauina mai le saogalemu ma mea masani e le maua ai manogi malosi ma le siʻitia o manogi. E le pei o le paʻu tamber, lea e le fiafia i ai mo lona manogi manogi e faʻaosofia ai ma le vevela, o lo tatou afaina o le ea fou.

2. Cuolela taʻalo luga: Aua le faʻavaeina tagata taʻalo, tamaiti, poʻo fagafao e faʻamaligiina le vevela mai se paʻu paʻu. Ma le vevela i luga o le siʻitia o le siʻitia, fanua o loʻo sailia ni fofo e tau ai le vevela. O lo tatou ulu o le ea e faʻaalu e faʻaaoga ai le vevela, faʻafetai i lona malamalama lanu ma masani o mea malulu, mautinoa o se mea e sili ona lelei i luga o le vevela aso.

3. Mama ma Organic: OrtyIc ma le mama e le fiafia o se taaloga sui. O se masani lakapi malae o loʻo faʻaogaina ai le paʻu paʻu paʻu o loʻo aofia ai le 20,000 o le eleele, faʻaaogaina paʻu taʻavale. Matou te talitonu o le sili ona lelei o na mea na gaosia faʻapitoa e avea ma se vaega o le synthic strip system. O lenei auala e mafai ai ona tatou pulea ulufale mai amata amata ona faʻauma, faʻamautinoaina le saogalemu, mama, ma tausimea fesoasoani.
artificial grass
A o tatou agaʻi atu i le lumanaʻi, sailiga o isi mea e faʻasino mai ai le faʻaleleia o le taʻaloga ma laufanua tufuga. Faatasi ai ma le taulaiga i luga o le fou ma faʻatinoina pea, o loʻo faʻagasolo pea le alamanuia, ma le taulaga, ma sili atu le saogalemu o filifiliga i tua atu o le pamu maanu.
HomeTala FouSuesueina o le lumanaʻi o Turf Agoll i tua atu o le Crumb Comber

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu