Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

sales03@newgaopin.com

86--13632948614

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd
HomeTala FouSaili le faigofie ma le lelei o le ata tifaga

Saili le faigofie ma le lelei o le ata tifaga

2023-10-13
I tausaga talu ai nei, ua maua ai e le lau lauiloa o le mutia matagofie le matagofie o le mutia e sili atu ona faigofie ma lelei le fofo. O lenei mea fou ua avea ma se filifiliga filifilia i luga o le faʻatasiga masani o le ie ma kulimi, faia o se auala faigofie ma sili atu ona aoga. E maua ai le malupuipuia taimi o le mumū tele, ma le saogalemu, ona faia ai lea o se filifiliga manino mo eleele, e faia - oe lava tagata e sailia.

O le faʻamamaina o le lua vaega o ata tifaga faʻatasi ai o se gaioiga tuʻusaʻo, tuʻuina mai e te mulimuli i laʻasaga saʻo. Pe o lo oe galue i ni vaega laʻitiiti, sili ona puleaina o vaega poʻo isi vaega tetele, ma faʻatinoina se vaega e leʻi fuafuaina o le sili lea o le faʻamoemoe. O se maʻesega o se masoa e mafai ona avea ma faʻalavelave, faʻapea foi ma le taua ina ia mautinoa e tumau pea natia. Tatou te i ai i le tele o sitepu mo le faʻaaogaina lelei o le faʻaʻaisa o ata tifaga e malu ai lou mutia mutia:
Synthetic turf
1. Trim mutia laupapa

Amata i le faʻamautinoaina o loʻo ia te oe lua-sauniuni pito i totonu o le maota faʻatasi. Tipi lelei pe a latalata i le auala e mafai ai e aunoa ma le aafia ai o mutia mumber. Lenei mea e faʻateleina ai se mama, laina sao mo le sē leai se palu-auai.

Propport: O le taimi uma e tipi mai le pito i tua o le mutia, o le tausiga e le o tipiina ai le mutia vao. Pe a tuʻu le pito i luga o se fale gaosi, aveese le 3 i le 4 nila laina mo se pito mama i le Seam.

2. Laina le Seam

Ina ua uma ona tataina uma pito i luga, ogatasi ma latou tonu. Ausia le tusa o le 1/4 inisi le galuga i le atoa o le Seam, o loʻo siʻomia ai le vaʻa o le vaʻa o loʻo spacing i lau mutia. O fesuiaʻiga o le fuaina o fesuiaʻiga e ono tupu ona o le gaosiga, faʻamalolo i le taimi o faʻapipiʻi, poʻo le le atoatoa o le tipi.

Prompment: Amata mai le tasi itu, o le puipuia o le mutia ma le le tumau fao e tusa ma le 6 inisi mai le Seam e puipuia ai mai le suia. Mautinoa o le fuainumera o laina o paralagel, ma le saito le itu fetaui.

3. Seti sem Gap

Ia, sauni mo le Plape talosaga. Gagau tua i le mutia i luga o le tasi itu, taofi i se fao le tumau fao. Toe fai lenei faiga i luga o le itu atoa ma luga o itu uma e lua e fai ai se avanoa po o auala mo le fusipasi o le fusi.

Propport: Tausia se avanoa e tusa ma le 12 inisi pe a uma ona gagau le turf i tua, ma le 6 inisi i itu uma o le ato. Ia faaeteete ia aua le laa pe tootuli i se tasi o fao le tumau i le mutia.

4. Tuu le fusipami sem

Fuaina le umi o le umi ma tipi le umi o le umi o le fusi mai le lisi. Faʻamau le tasi pito o le lipine, ma le itu faʻapipiʻi i luga, faʻaaoga le faʻauiga e puipuia mai le gaoioi. Ona faaloaloa lea o le lipine i le isi itu o le vai ma puipui ai toe fai ma fao. Mo le sili ona lelei, atonu e te manaʻomia le puipui malupuipuia le faapipiiina i nisi nofoaga i luga o le Seam e nana ai.

Pro Promps: Faatasi ai ma ni tagata se toʻalua, o lenei laʻasaga e faʻatautaia sili atu, o le tasi tagata e mafai ona tu i itu taʻitasi o le fono e puipui ai. Taumafai e faʻapipiʻi le afa afa o le lipine i le mea o le a feiloaʻi ai le Seam.

5. Seti vao

A maeʻa loa le lipine i le tulaga, amata le saogalemu i le tasi itu o le mutia e le aveeseina o le tasi afa o le lipine ata. Afai e le o ese le faʻailoga o le Seam i ni vaega se lua, aveese le ata atoa i luga o lenei tulaga. Faʻasolo lemu le mutia, aveeseina le le tumau fao aoe alu, faʻataga e tausisi i le lipine. Toe fai lenei faiga mo le umi atoa o le sui o le sami ma le isi itu.

Propp tip: A o le faʻaititia o le mutia, ia faaeteete e aua le punou pe faʻaputu le mea e te pipii ai i le lipine. Afai o loʻo e faʻatulagaina uma itu e lua, tuʻu i lalo o le mutia i le stam tapaneously.

6. malupuipuia mutia

Ina ua maeʻa le mutia o loʻo faʻatulaga i luga o le Seam ma ua e faamalieina i le iʻuga, o le taimi nei o le faʻaolataga. Faaaoga le mamafa i luga o le Seam e mautinoa ai le mutia o le mutia o fusi ma le lipine. Lenei e mafai ona ausia e ala i le laʻei lemu i le stum pe tuʻu se ituaiga o mamafa. I le avea ai o se filifiliga filifiliga, mafaufau e faʻapipiʻi le mulumumelu laufanua o fao i luga o le stam uma 1 i le 3 futu mo le faʻaopoopo malosi.

Prompment Promp: I le taimi lea, e mafai ona e faia ni fetuunaiga laiti i le gata galugalu e ala i le vavale ma fao. O le faʻaopopoina o ana fao i luga o le atom e mafai ona faʻaleleia saogalemu, aemaise mo le sami i luga o 20 futu le umi.

Filifilia o le sili ona lelei o ata tifaga

Filifilia o le sao o le fanua mutia pape e taua e mautinoa ai se le fiafia ma le umi-tumau faʻapipiʻi. O nisi nei o ni mea taua e mafaufau ai pe o filifilia le lelei o le ofu manaia:

1. Faʻataʻamiloga Muse: Filifili mo le lipine e le itiiti ifo i le 6 inisi le lautele, saunia le tusa o le 3 inisi i itu uma o le ato mo le tufuga talafeagai.

2. Mea: Ia mautinoa o le lipine o le leoa ma faia ni mamafa-tiute fuafuaina na fuafuaina e tetee ai i tulaga tele o tau ma le vevela vevela.

3. E le oona: filifili se siosiomaga faauo foliga foliga foliga mautinoa o mautinoa le saogalemu o tamaiti ma fagafao.

4. I tua o ata tifaga: O le pepa faʻamau o pepa e mafai ona aveʻesea i le lua faʻi e faʻafaigofie ai le faʻafitauli ma faʻaititia le lamatia o mea sese.

5. Faʻalua-lua-itu: Afai e faʻatagaina lou laufanua le lipine o Bonding, mafaufau e faʻaaoga ai le lua-itu-pito i luga e faʻaleleia ai ni paʻu.
anchoring artificial turf
Faatomu le faigofie ma le lelei o le ata tifaga o ata tifaga e maua ai le sili atu le lelei o le syntthetic mutia. I le saʻo o laʻasaga ma le lipine lelei, e mafai ona e fatuina ai se vasa ma tumau i le aofaʻi o le a faʻalauteleina ai le aotelega o lau togalaʻau fanua.

Interver infes: Laʻuliʻiʻomuina fanua ata tifaga o le laufanua laufanua laufanua laufanua fanua polokisi
HomeTala FouSaili le faigofie ma le lelei o le ata tifaga

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu