Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

sales03@newgaopin.com

86--13632948614

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd
HomeTala FouO se taiala atoa i le mutia o le mutia vulu: mea, ituaiga, ma foliga

O se taiala atoa i le mutia o le mutia vulu: mea, ituaiga, ma foliga

2023-10-13
O le mutia i le mutia o se laufanua laufanua o laufanua, ma ona vaega autu, tali mutia i le ausiaina o le foliga masani. I lenei vaega o loʻo faʻamatalaina ai le taua o le laufanua faʻaseʻeseina anamua vulu sele laume, ua eli i ana mea, ituaiga, ma foliga.

Lisi o mea

1. O le a le ata tifaga o le mutia?
2. Aisea ua taua ai le ofoofogia o le mutia o le mutia?
3. O mea na mu
3.1. Polythylene
3.2. Polypropylene
3.3. Nylon
4. Talitonuga o le mutia
4.1. Monofilas vulu
4.2. Tusitusiga pe [Thesch "vulu
4.3. Fibrillated vulu
5. Faatoʻaga faatafafa mutia
Artificial Grass
1. O le a le ata tifaga o le mutia?

O le mutia faʻamoe, o le fibres o le fiber poʻo ni fana e faʻavae ai le afu o le synthetic sperf. Latou te tautua e pei o le mea taua e toe faia foliga mai o foliga, i le faia, ma le faʻatinoga o le mutia masani i le ata o le fanua.

2. Aisea ua taua ai le ofoofogia o le mutia o le mutia?

O le mutia o le mutia o le mutia o loʻo tu ai o le pito i tua o le synthetic stal. E taua tele i le fausiaina o le manatu o le "mutia faalefulefu." A tatou savavali, taʻaʻalo, pe auai i gaioiga i luga o mutia fanua, oi matou, i le ofa, fegalegaleai ma le vulu. Ile tele o taimi, o le laufanua o laufanua o laufanua o loʻo faʻaliliuina atu ma le manava, ma o le synergs i le va o le yarn ma e taua le lagolagoina o le lautele o le lautele. O le mea lea, e saʻo lava le fai atu o loʻo matou savali pe taʻalo i luga o le mutia mutia i totonu o le auvae i totonu o fatuga. Le lelei ma le tumau o le vulu saʻo e aʻafia ai le sili atu o le faʻatolu o le mutia faʻamuta. Ina ua amata ona mou ese le lanu a le Yarn, pe afai o le Yarn aveese mai le tua e maitauina, e taʻu mai ai o le mutia o le mutia o le taimi o lona olaga.

3. O mea na mu

O le mutia o ata o ata o loʻo gaosia e faʻaaoga ai mea eseese e mautinoa ai le faigata ma le faʻatinoga. O mea e tolu o le Peraimeri na faʻaaogaina mo le ata o le vao mutia o Pocyhylene, Polypropylene, ma Nylon.

3.1 Polythylene:

Polythylene o se lautele faafaigaluegaina mea i le ata tifaga gaoi gaosi. E ofoina atu le sili atu le mafai ona maua, o le tetee, ma Aythetics Akin i le mutia masani. O lenei mea e maua ai se malu ma moni-intetis-o loʻo faia mo apalai e amata mai i totonu o fale puipui i taʻaloga taʻaloga.

3.2 polypropylene:

Lauiloa mo lona tau-lelei, polyropropylene masani ona faʻaaogaina i lalo-paketi-paketi ata tifaga faʻapipiʻi. E ui ia le mafai ona tutusa le tulaga tutusa o polythylene, o loʻo tuʻuina atu loa le faʻatinoga ia faʻamalieina, faia mo ni vaega ma le mama uamea.

3.3 Nylon:

Na faʻaalia e Nylon Yarn le malosi ma le malosi, faia se filifiliga sili ona fiafia i vaega maualuga o loʻo pei o taʻaloga ma malae taʻalo. E ui i lea e sili ona lelei lona tulaga sili ona lelei, o Nylon e le masani ona faʻaaogaina ona o lona maualuga taugata pe a faʻatusatusa i poplythylene ma polychylene.

4. Talitonuga o le mutia

O le mutia o ata faʻamoe e oʻo mai i le lua ituaiga muamua: monofilas vulu ma fibmillated vulu.

4.1 Monofilament Yarns:

Monolies vulu e gaosia e ala i se vaega o loʻo faʻatupuina ai le malosi ma le poto. Foliga o pu i totonu o le pito i luga e iloa ai le vaega o le yarn. Monofilas vulu e aofia ai le tele o fana, e masani lava i aofaiga o 6, 8, pe 12.

4.2 Tusitusigaina pe [Thech "vulu:

Tusitusiga varns e fai ma sui faʻapitoa faʻapitoa fesuiaiga suiga. Avanoa i le tele o le DTEX (iunite o laina o le malosi tele), curl malosi, ma lanu, o nei vulu e mafai ona faʻaalia maualuga pe maualalo lapoʻa o le polychylene poʻo le malosi tele.

4.3 BBIGIGILAED YARNS:

O le Yabrillated Yarns e gaosia e le faʻapipiʻiina o se manifinifi ata tifaga e mulimuli ane tipi i ni fasi laiti ma vaevaeina, mafua ai i le meli meli-pei o se meli.

5. Faatoʻaga faatafafa mutia

Faʻalauteleina le foliga masani, le mafai, ma le ono iloga o le faʻamamuaga o le tino, e tele foliga o foliga vaʻaia eseese o foliga. O foliga o le laufanua faʻapipiʻi tuʻusaʻo tuʻusaʻo mai e le mutia le faʻaputuga o vaʻa, lagona, ma le faʻatinoga o le faʻamamumulu vao.
artificial grass price
Malamalama I mea, ituaiga, ma foliga o le mutia vao vulu e faʻapililia i le faia o tali faʻalogo mo poloketi poloketi. Pe o lou sailia o se taimi e nofo ai, asthetics, poʻo le tau-matapogia, o le mutia faʻamoe, o le mutia, o le mutia faʻamoe o loʻo fai ai se tulaga taua i le faʻailoaina o le atoatoa o le laʻau atoatoa.

Interver inters: O le lakapi malae o le mutia mutia o le mutia o le mulumu o le mutia
HomeTala FouO se taiala atoa i le mutia o le mutia vulu: mea, ituaiga, ma foliga

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu