Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

sales03@newgaopin.com

86--13632948614

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd
HomeTala FouFilifilia o le saʻo o le fanua mutia mo lau togalaʻau: O le a le mea o le a faʻaaoga mo?

Filifilia o le saʻo o le fanua mutia mo lau togalaʻau: O le a le mea o le a faʻaaoga mo?

2023-10-13

Filifilia o le atoatoa o le ata tifaga mutia mo lau togalaʻau e aofia ai le mafaufau i lona faʻamoemoe faʻaaogaina. O ituaiga o ata tifaga na maua mai ai ma uiga ese, e mafua ai ona latou talafeagai mo ni talosaga patino. Pe o le a e fuafua mo se mea teuteu ai le fatufatu, o le aiga taʻalo, o se potu fagafao, o se avanoa mo faʻafiafiaga, pe o se tuʻufaʻatasiga o mea lelei.

Artificial Grass Should Choose
Faailoaina o lau togalaau

1. Faʻaiuga / faʻaali fanua: Afai o loʻo e manaʻomia le faʻateleina o lau togalaʻau o le togavao ma le vae o le mea e mafai ona faʻaititia ai le tele o lau togalaʻau.

2. Aiga Faw / Taʻalo Vai: Mo vaega maualuluga-auala e masani ona faʻaaogaina le tausaga e pei o le potu taʻaloga, filifili se mutia o le faʻaaogaina o le tumau.

3. Pet-For-Frim Forw: Afai o lau mutia ata o le a osofia i fagafao ma o latou manaʻoga, e aofia ai le taulimaina o le Uui ma le faafiafiaga, filifili mo se vaega-e faigofie.

4. Taumafa mo vaega ma faʻafiafiaga: E oʻo lava i mea e manaʻomia i le mamafa o le tele o le eleele ma o loʻo manaʻomia ai se mutia fatufatu.

5. Uma-taamilosaga: Afai o lau faatoaga e tautua ai le faʻafefiloi o le pito i luga, mafaufau i se mea faʻavae o ata tifaga foliga e mafai ona fetuunai i manaʻoga eseese.

O nei mea uma e faʻaaogaina e eseese manatu manaʻomia, o fea le taʻiala o lau filifiliga o le mea lilo o le muʻela o le mutia.

Mea e mafaufau i ai

1. Asthetics: O le vaʻaiga vaʻaia o lau ata o le mutia o loʻo i ai se taua tele i lau filifiliga. Amata i le iloiloina o mutia mai i se manatu faʻapitoa, faʻamautinoaina o le mutia ua faʻatumuina lau faʻatoaga o lau faatoaga foliga.

2. Pulu le maualuga: O lau mea e te fiafia i ai mo le maualuga maualuga e faalagolago i lou tofo. O le puʻupuʻu o le mafiafia maualuga (pe tusa o le 25-30mm) fausia se ata tifaga o loʻo tipiina foliga fou, aʻo le umi o le tele o foliga masani ai. Peitai, mo ni faaputuga uumi, e mafai e le fipi ona pepelo mafolafola nai lo le tu i luga.

3. Pule Tonu: O le pale e mafai ona aʻafia ai le lāina o lau mutia faʻamumulu. Mo vaega o loʻo faʻaogaina, filifili se mafiafia faaputuga ma le 16,500 i le 18,000 statches i le sikuea mita. I le maualalo-auala o le arnaelil vao, filifili mo se mea manifinifi filifiliga ma 13,000 i le 16,000 stitches i le sikuea mita. Mafaufau i tulimanu matamata, e pei foi o eseese tonsege ono afaina ai foliga o le mutia.

4. Valivali Filifiliga: E leai se sao pe sese pe a oʻo i le filifilia o le lanu o lau mutia faʻamumulu. O le tofo a le tagata lava ia ma le siosiomaga o le a molia le sili lanu lanu mo lau togalaau. O tagata gaosi e ofoina atu i le tele o lanu, ae ia mautinoa o oe suʻesuʻe faʻataʻitaʻiga i fafo atu o lau fanua mo se uiga saʻo.

Auala e Filifili ai le Maualuga Maualuga Manua Manua Atiina

Mo le mauaina o le sili-faia le mutia laufanua, taulai i nei mataupu taua:

1. Ituaiga o palasitika: O le mulilua mutia mutia e masani lava ona faia mai Polypropylene, Polythylene, po o Nylon. Polythylene o se filifiliga lelei lelei, ae o le nylon o le sili ona malosi. Mo vaega o feoaiga, alu mo polythylene po polypropylene. Mo nofoaga maualuga-auala, opt mo se paluga tutusa Nylon.

2. Oloa-feteʻenaʻiga: Faʻamanuiaina o lou muaʻi filifilia o le mutia o le afi-teteʻe, lea e manaʻomia i le tele o afi afi. Siaki i pisinisi pisinisi ma le tausisia o tulafono talafeagai, pei o le CFL-S1 mo le afi-tetee i le fola.

Mauaina o le Mea Lelei Uma mo lau faʻatoʻaga e aofia ai le faʻaeteete se iloiloga a lau togalaʻau, Ae, faʻafefeteina, paleti o mea totino ma afi-malo.
artificial grass fake grass turf
Mo se faʻasologa o le maualuga-uiga ma mea moni o mea fafie ata, asiasi i le matou 'upega tafaʻilagi, pe a matou ofoina atu se filifiliga e fetaui ma le tele o faitotoʻa faitotoʻa.

Interver infes: Laʻuliʻiʻomuina fanua ata tifaga o le laufanua laufanua laufanua laufanua fanua polokisi


HomeTala FouFilifilia o le saʻo o le fanua mutia mo lau togalaʻau: O le a le mea o le a faʻaaoga mo?

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu