Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

sales03@newgaopin.com

86--13632948614

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd
HomeTala FouSiitia lau polo po o le taualuga poʻo le taualuga o le sami ma le mutia

Siitia lau polo po o le taualuga poʻo le taualuga o le sami ma le mutia

2023-10-11
Afai o loʻo e nofo i totonu o se fale mautotogi poʻo le faleʻoloa, o lau avanoa avanoa i fafo atonu e faʻatapulaʻaina le faapaologa poʻo le 'aʻai o le taualuga. Peitaʻi, o le manaʻoga mo Isaraelu o loʻo iai le lautele, ma le ausefulu tagata e filifilia e tutusa ma auala fou e suia ai solo i fafo. O le tasi fou tali o loʻo maua ai le lauiloa lauiloa o le faʻapipiʻiina o le mutia mutia.
small backyard artificial grass
I le folasia o le mutia laufanua mutia i lau faapalaga poʻo le taualuga o le taualuga, e mafai ona e aumaia le sili atu le ioe o se togalaʻau i lou taulaga i lou fale. O se tuʻusaʻo faʻapipiʻiina faʻasologa, ma le lagona taugata o le mamafa o le manaia tele. O le taimi lava e i ai lau tagata talimalo ma saunia, o lou faapaologa, avea o lau mea lelei o se mea lelei mo al fireco breakfosts, fegalegaleaiga ma uo i le aso vevela.

Aisea e te filifilia ai le mutia i luga o lau faapaologa po o le taualuga o le taualuga?

Mo i latou e naunau e malolo i se togalaau pe a mavae le umi o le aso, o le faapaologa poʻo le taualuga o le taualuga e mafai ona avea ma se taulaga o le mutia faʻafafa. E faigofie ona faʻapipiʻi ma tausi, saunia se pristine ma valaʻauina foliga i lau avanoa i fafo. E le pei o le mutia laufanua, e le talafeagai mo balcony ma le taualuga ma laufanua, eleele eleele tuputupu ae i totonu o nei siosiomaga.

Manaʻomia le tele o le tausiga o le tausiga-na o se vave pulumu poʻo le fufuluina-ma faʻaalia ai le sili atu le lelei o le faʻaaogaina o mea totino o lau faapaologa. Faaleleia le togalaau a le togalaau e ala i le faʻaoʻoina o fualaʻau paea lelei, ma o le ae maua ai se totō ese atu fafo. Pe e te sailia se nofoaga tulaga ese ina ia malolo pe a maeʻa galuega poʻo se fafo o loʻo i fafo ma uo, o le mulilua mutia na suia ai lau faapaologa.

Aoga o le ata o le ata tifaga mo balconies:

1. Tausaga faʻataʻamilosaga Alualu i Luga: E le pei o le mutia masani e mafai ai ona fufuluina i le tau malulu, ma ua faʻamalosia ai e le lauʻeleʻele lona laʻei ma le ata atoa. E faʻamautinoaina lou faapauva i le taumafanafana e pei o se lagona e pei o lagona, tusa lava poʻo le a le tau.

2. Le maualalo le tausiga: O le mutia o le mutia e manaʻomia ai le faʻaititia o tausiga, aveese le manaʻoga mo le suavai, moʻomoo ai, poʻo le felelei. E faigofie ona tausi mama ma fagafao agalelei, tumaʻoti, faigofie ona mama, ma tetee i le urmine.

3. O le mea moni foliga ma lagona: O le laufanua o le laufanua o aso nei, o le mutia o laufanua e pei lava o mutia masani i foliga ma foliga mai, o le faia o le fiafiaga ma moni na lagona.

4. Tamaiti TAMAI ma AIGA: O le Stareperforial Stat e malu ma faifaimea, Faʻasaoina atu mo tamaiti ma mafanafana mo le 'aʻai atoa. Ma le laititi o le tausiga, o lau avanoa i fafo e sili ona matagofie ma le aoga mo le tele o tausaga.
Artifical grass
Filifilia o le tonu o le mutia i le mutia mo le Balcony ma le taualuga o le taualuga:

Mo balcony ma taualuga '' eseʻese popolega, o se puʻupuʻu puʻupuʻu le maualuga o le sili ona lelei filifiliga. O nei avanoa e masani ona vaʻaia mai luga, faʻaitiitia le manaʻoga mo le loloto mafiafia, pei o le a le mafai ona malamalama mai i lenei vaʻaiga. O uumi o faaputuga e taugata tele ma atonu e le maua ai se aafiaga manaʻomia.

A filifilia le mutia i le mutia mo lau faapalaga, faamuamua ai le faaputuga le umi umi umi. I le GP taaloga faʻapapa laufanua mutia, matou te fautuaina le toʻatolu a matou oloa mo i latou o loʻo saili ni poloketi mulilua mo le faapaologa poʻo le taualuga o le sami.

O lenei, toe suia lau faapaologa po o le taualuga o le taualuga i totonu o se faitotoʻa faitotoʻa ma mutia, ma fiafia i fafo i luga o lau faitotoʻa!
HomeTala FouSiitia lau polo po o le taualuga poʻo le taualuga o le sami ma le mutia

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu