Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd

sales03@newgaopin.com

86--13632948614

Shenzhen New Gaopin Sports Goods Co,Ltd
HomeTala FouO se taʻiala auiliili e faʻapipiʻi ai le mutia i luga o lau faapaologa

O se taʻiala auiliili e faʻapipiʻi ai le mutia i luga o lau faapaologa

2023-10-11
O le mutia faʻaletino o se fofo moni lea e mafai ona faʻaaogaina i totonu o apalai mai, mai i maʻa e nofo ai ma seevae. Lenei tusitusiga o le a taʻitaʻia oe i le faʻagasologa o le gatete o le gau o le mutia i luga o lau faapaologa, suia i totonu o se tagata olaola ma valaʻauina le avanoa mo le malologa.
artificial turf and concrete
Aisea e filifili ai le mutia le mutia mo lau faapaologa?

Mo fale mautotogi, o le faapaologa e masani lava o le naʻo avanoa i fafo e maua ai le manuia o le ea ma le la. Faʻaopopoina le mulilua mutia i lau taufeʻau e le gata ona faʻaleleia atili ai ona manatu ae na mafua ai foʻi ona faʻaosofia ai foi le mafanafana ma valaʻauina le siosiomaga. O sitepu taua e mulimuli ai:

1. Iloilo lau popkey luga:

Ile ituaiga: O le mutia fausaga e mafai ona faʻapipiʻi i luga o laufanua eseese, e aofia ai sima, faʻapalepale, piliki, pamu, ma sili atu. Afai o lau faapaologa e iai le ato laupapa, e mautinoa e lava avanoa i le va o propks e puipuia ai fafie.

Loot Amness: O lau lauʻeleʻele o le faapaologa e tatau ona mafolafola mafolafola ma tusa lava. Afai e leai, mafaufau e faʻaaoga se 6mmm foma i lalo ifo e fatu ai se faʻavae lamolemole mo lau mugafu vao.

O le lapoʻa o le faapaologa: faʻalagolago i le tele o lau faapaologa, mafaufau tuu le mutia fatufatu i nofoaga faʻapitoa i nofoaga faʻapitoa e aloese ai mai le lofituina lanumeamata. O lenei auala e mafai ai ona e faia ni sone eseese mo tulaga eseese, pei o le togavao nofoaga, bbq avanoa, po o se itu tulimanu.

Alavai: Lelei alavai e taua e puipuia ai le suavai vai i luga o lau faapaologa, lea e mafai ona faʻaleagaina ai le faʻaseolaina o le mutia. Faʻamatala se tulafono alavai aʻo leʻi faia le mutia.

2. Faapipiiina le mutia le mutia:

O le faʻapipiʻi faagaoioiga mo le mutia o le mutia i luga o le faapaologa e tutusa ma faʻapipiʻi i totonu o se togalaau. O sitepu ia e mulimuli ai:

O le auai i le faapipiiina: Faʻaaoga le alu i luga o le lipine e faʻafesoʻotaʻi ai vaega eseese o le mutia mutia. Faʻaititia le faʻaaogaina o le kelu e aloese ai mai le soona fai i lau faapaologa a le faapaologa.

Ole tusi talosaga: Afai e faʻaaogaina le gatete na o le pito i luga o le nofoaga, o le tuua o avanoa i le gasolo mo alavai. Ia mataala i ni ulufale e puipuia ai faigamalaga aitalafu. Afai o le faʻapipiʻi i luga o le laupapa laupapa, faʻaaoga le fitman faataamilo i luga o fao i luga o le tino e laveai le mutia.

3. Fuafuaina o le faʻapipiʻiina o le taimi:

Mo le averesi o le averesi o le faapaologa o le faapaologa, tomai faʻapitoa e masani ona alu le afa o le aso. E mafai ona suia le sauniga masani o le tusi 1 i le 3 vaiaso, fuafua i le vaitau. O mea laiti laiti e mafai ona maua ai ni poloketi DEY, ma e mafai ona e talosagaina le lafoina naʻo.

4. Filifiliga le vao taumatau:

Filifilia o le faʻapipiʻi o ata tifaga o loʻo faʻalagolago i lau 'aʻai o loʻo fuafuaina. A faʻapea o le a iloa e lau faapaologa mamafa auala mamafa, vaʻai mo le mutia ituaiga ma se pupuʻu puʻupuʻu, pei o le mutia o le puipuia.
artificial grass whole roll 4m x 25m x 45mm thick
5. Liveespas o le ata faafafa i balconies:

A faʻapipiʻi i luga o le faapaologa ma le averesi o le faʻaaogaina, o le mutia laufanua mafai ona tumau i le 15 tausaga. O mea e pei o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina e fai ai se sao i lona tulaga maoaʻe, ae ma le tausiga talafeagai, o lau mutia fatufatu e mafai ona olaola ma valaauliaina mo tausaga o sau.

Liua lau faapaologa i totonu o se togafiti ma lelei i fafo i fafo e ala i le faʻapipiʻiina o le mutia fausaga. Fiafia i le matagofie ma le aoga o se lanumeamata avanoa i fafo atu o lou faitotoa.
HomeTala FouO se taʻiala auiliili e faʻapipiʻi ai le mutia i luga o lau faapaologa

Aiga

Product

Phone

Faatatau ia tatou

Suesuega

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu